«

»

jul 03 2017

La plaça Major del Poble Vell acollirà el concert del 10è aniversari de la Coral Sòrissons

2017 07 08 Cartell concert de la Coral Sòrissons Festa MajorUs convidem a un acte molt especial: la Coral Sòrissons oferirà el concert del seu 10è aniversari aquest dissabte 8 de juliol a la plaça Major del Poble Vell, sota la direcció de Rosa M. Rodríguez Malé. L’acte forma part del programa de la Festa Major i començarà  a les 22.00 h.

L’espectacle comptarà amb la participació de la Solsona Gospel School com a coral convidada, dirigida per Marta Andreu. La part instrumental serà a càrrec de Pol Alzina (teclat i acordió), Carles Codina (percussió) i Josep Junyent (contrabaix).

Ell cartell i el programa de mà són originals de la dissenyadora surienca Coaner Codina i Pich, que una vegada més ens ha deixat compartir el seu bon fer i la seva sensibilitat.

La Coral Sòrissons vol compartir amb tots els seus amics i amigues aquests deu anys de treball i amor pel cant coral, mirant cap al passat i sobretot cap al futur. També ens hi acompanyaran excantaires per tornar a unir les seves veus en algunes de les cançons emblemàtiques de la història de la Coral. No us ho perdeu!

 

Sobre l'autor

Escola de Música