«

»

Mai 29 2018

La JOCC protagonitzarà el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música, aquest diumenge 12.00 h

2018 06 03 Concert de fi de curs Escola Municipal de MúsicaS’apropa l’estiu i aquest diumenge 3 de juny celebrarem el concert de final de curs amb uns protagonistes d’excepció: la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC), estretament vinculada amb la nostra Escola. El concert tindrà lloc al Teatre del Foment Cultural i començarà a les 12.00 h.

L’organització d’aquest acte és a càrrec de les Escoles Municipals de Música de Súria i de Sant Joan de Vilatorrada, i de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música de Súria, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Serà una ocasió fantàstica per escoltar bona música i bones interpretacions. No hi falteu!

Sobre l'autor

Escola de Música