«

»

juny 26 2018

Les renovades Piscines Municipals acolliran el concert ‘Somnis de nits d’estiu’ amb la Coral Sòrissons i el Grup de Corda Folk

2018 06 22 Jornada de presentació de les millores de les Piscines MunicipalsLa Coral Sòrissons i el Grup de Corda Folk de l’Escola Municipal de Música protagonitzaran el concert ‘Somnis de nits d’estiu’ a les Piscines Municipals aquest divendres 29 de juny a les 22.00 h. Serà una bona oportunitat de passar un bona vetllada estiuenca, escoltant bona música en un entorn agradable i poc habitual que, a més, ha estat objecte d’una important renovació que acaba de ser estrenada..
La direcció dels dos grups musicals de l’Escola serà a càrrec de Rosa M. Rodríguez i Rebeca Olmedo, respectivament. A més, hi comptarem amb la participació dels músics Pol Alzina (piano), Carles Tàpia (contrabaix), Ignasi Juncadella (percussió) i Jaume Vilar (saxòfon).
L’organització del concert és a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS), amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música. El preu de l’entrada serà de 3 euros, inclosa consumició.
Us hi esperem!

Sobre l'autor

Escola de Música