«

»

nov. 05 2018

L’Escola Municipal de Música farà el concert de Santa Cecília el proper dimecres 21 de novembre

2018 11 21 Cartell concert de Santa Cecília Escola Municipal de MúsicaUna de les diades destacades per a les persones que estem vinculades a la música és la diada de Santa Cecília, la nostra patrona. Per aquest motiu, l’Escola Municipal de Música i l’AMPA del centre tornem a organitzar enguany el tradicional concert de Santa Cecília, que tindrà lloc dimecres 21 de novembre a les 18.00 h, al Petit Auditori.

En el transcurs de l’acte farem lliurament del premi al dibuix guanyador del concurs de disseny de la nova samarreta de l’Escola, un altre bon motiu per assistir-hi. El concert compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Us hi esperem!

Sobre l'autor

Escola de Música