«

»

febr. 13 2019

El Cicle de Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Música oferirà quatre actuacions entre març i maig

L’Escola Municipal de Música oferirà una nova edició del seu Cicle de Concerts de Primavera entre els mesos de març i maig amb quatre actuacions que tindran lloc en diferents espais de la vila. Els quatre concerts seran d’entrada lliure per a totes les persones assistents.
El Cicle de Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Música és una activitat que vol posar a l’abast de tothom interpretacions musicals de diferents estils que serveixin per complementar l’activitat docent a les aules i per estendre la cultura musical a la vila.

Els quatre concerts programats tindran lloc al Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música, al Teatre del Foment Cultural i al bar Quintana.

El programa d’aquesta nova edició del Cicle de Concerts de Primavera és el següent:

Divendres 22 de març

  • 19.30 h. Concert del Trio de Cambra. Grup format per Clara Vilanova (clarinet), Rosa Iniesta (fagot) i Roger Vilarnau (piano). Entrada gratuïta. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Divendres 26 d’abril

  • 19.30 h. Concert del Grup de Trompetes del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Entrada gratuïta. Aquest concert també forma part de les activitats del programa de Sant Jordi i se solidaritza amb la campanya Súria Contra el Càncer. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

Dimecres 8 de maig

  • 19.00 h. Concert de Beat Voices. Quintet de veus a capella. Entrada gratuïta. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Divendres 17 de maig

  • 21.00 h. Concert de Rubbersoul. The Beatles Tribute. Entrada gratuïta. Lloc: bar Quintana.

L’organització del Cicle de Concerts de Primavera és a càrrec de l’Escola Municipal de Música i de la seva AMPA, amb el suport de l’Ajuntament de Súria, Foment Cultural, bar Quintana i Diputació de Barcelona.

Sobre l'autor

Escola de Música