«

»

març 19 2019

El Cicle de Concerts de Primavera comença aquest divendres 22 de març amb el Trio de Cambra

El Cicle de Concerts de Primavera comença aquest divendres 22 de març amb una actuació del Trio de Cambra, format per Clara Vilanova (clarinet), Rosa Iniesta (fagot) i Roger Vilarnau (piano). La cita serà a les 19.30 h al Petit Auditori de l’Escola.

Us recomanem que no us perdeu aquest concert perquè tindreu l’oportunitat d’escoltar tres joves intèrprets que ja han demostrat a bastament la seva qualitat i que ens faran gaudir amb les seves interpretacions.

Recordeu que el Cicle continuarà amb els següents concerts:

Divendres 26 d’abril

  • 19.30 h. Concert del Grup de Trompetes del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Entrada gratuïta. Aquest concert també forma part de les activitats del programa de Sant Jordi i se solidaritza amb la campanya Súria Contra el Càncer. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

Dimecres 8 de maig

  • 19.00 h. Concert de Beat Voices. Quintet de veus a capella. Entrada gratuïta. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Divendres 17 de maig

  • 21.00 h. Concert de Rubbersoul. The Beatles Tribute. Entrada gratuïta. Lloc: bar Quintana.

L’entrada a tots els concerts del Cicle és gratuïta. L’organització d’aquesta edició és a càrrec de l’Escola Municipal de Música i AMPA de l’Escola Municipal de Música, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

No hi falteu!

Sobre l'autor

Escola de Música