«

»

maig 03 2019

El quintet Beat Voices protagonitzarà el proper concert del Cicle de Primavera aquest dimecres 8 de maig

Encara tenim molt recent el bon regust que ens va deixar l’anterior concert del Cicle de Primavera i molt aviat ja n’arriba un altre, protagonitzat pel quintet de veus a capella Beat Voices. Serà aquest dimecres 8 de maig a les 19.00 h, al Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Beat Voices està format per Jordi Mujal (tenor), Berta Portabell (soprano), Raimon Bonvehí (baix), Loida Baró (mezzo) i David Sorribas (beat box). En els seus concerts interpreten temes propis i altres d’artistes molt coneguts com Stevie Wonder, Bruno Mars, Pentatonix o Benny Moré.

Si en voleu saber més, podeu visitar el seu perfil a les xarxes socials com Instagram, Facebook i YouTube, on també s’hi poden escoltar algunes de les seves interpretacions. Segur que els voldreu escoltar en directe!

Sobre l'autor

Escola de Música