«

»

juny 17 2019

Molta música per rebre l’estiu!

Tot i que fa uns dies vam poder gaudir d’un espectacular concert de fi de curs a la plaça de la Serradora, la música no s’atura. El passat diumenge 16 de juny vam participar en el Festival Ribermusic al barri del Born de Barcelona, juntament amb la JazzBand de l’Escola de Música de Navàs, dins de la programació de la Festa Major del Casc Antic barceloní. Si voleu saber més coses d’aquesta actuació tan especial, podeu visitar el Facebook de l’Escola (https://www.facebook.com/escola.demusicasuria).

Aquesta setmana es desenvolupen les tradicionals audicions de fi de curs al Petit Auditori de l’Escola, i properament també hi haurà actuacions de la JazzBand a Cerarols (dissabte 29 de juny) i de la Coral Sòrissons al Parc Municipal Macary i Viader (divendres 5 de juliol).

Aquesta és l’agenda d’actuacions prevista:

Dilluns 17 de juny

  • 18.00 h. Audicions de clarinet, saxòfon, piano i guitarra. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Dimarts 18 de juny

  • 18.00 h. Audicions de clarinet, violí, piano i guitarra elèctrica. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Dimecres 19 de juny

  • 18.00 h. Audicions de clarinet, saxòfon, baix elèctric, bateria i guitarra. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Divendres 21 de juny

  • 17.30 h i 21.00 h. Audicions de flauta, saxòfon, piano, trompeta, acordió, violí i bateria. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Dissabte 29 de juny

  • 21.00 h. Actuació de la JazzBand de les Escoles Municipals de Música de Súria i de Navàs, dins del programa festiu ‘Cererols a la Fresca’. Lloc: Cererols.

Divendres 5 de juliol

  • 22.00 h. Concert de la Coral Sòrissons: Músiques del món. Lloc: Parc Municipal Macary i Viader.

No hi falteu! Acompanyeu-nos per rebre l’estiu amb bona música!

Sobre l'autor

Escola de Música