«

»

des. 18 2019

Nadal amb música!

Arriben les festes de Nadal i l’Escola Municipal de Música ja ha començat a celebrar-les amb música! Hem començat amb el cicle d’audicions de Nadal, que es desenvolupa durant aquesta setmana, i una actuació de la JazzBand a Navàs. Però això és només el començament. Us convidem a gaudir amb nosaltres d’altres actuacions molt destacades i que estem preparant amb molta il·lusió, com els tradicionals concerts de Nadal (aquest divendres 20 de desembre a la Residència Bell Repòs) i el concert de Sant Esteve (el proper 26 de desembre a l’Església de Santa Bàrbara).

L’agenda d’activitats de l’Escola Municipal de Música per a a aquestes festes nadalenques és la següent:

Dimecres 18 de desembre

  • 17.15 i 18.30 h. Cicle d’audicions de Nadal a l’Escola Municipal de Música. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Dijous 19 de desembre

  • 16.00 h. Interpretació de nadales a la Residència Bell Repòs. A càrrec de l’Escola Municipal de Música. Lloc: Residència Bell Repòs.
  • 17.15 h. Cicle d’audicions de Nadal a l’Escola Municipal de Música. Lloc: Petit Auditori de l’Escola Municipal de Música.

Divendres 20 de desembre

  • 18.30 h. Concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música. Lloc: sala d’actes de la Residència Bell Repòs. Organitzen: Escola Municipal de Música i AMPA de l’Escola Municipal de Música, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Dijous 26 de desembre

  • 12.00 h. Concert de Sant Esteve. A càrrec de la Coral Sòrissons de l’Escola Municipal de Música. Lloc: Església de Santa Bàrbara (barri de Salipota).

D’altra banda, cantaires de la Coral Sòrissons també participaran en les representacions d’Els Pastorets de Súria al Teatre del Foment Cultural, que es faran els dies 25, 26, 28 i 29 de desembre, i 1, 4 i 6 de gener. Totes les representacions començaran a les 18.00 h, a excepció de la del 25 de desembre, que ho farà a les 19.00 h.

Us hi esperem! Gaudiu del Nadal amb música!

Sobre l'autor

Escola de Música