«

»

març 26 2020

L’Escola Municipal de Música comença a fer activitats formatives amb el seu alumnat per internet

L’Escola Municipal de Música ha començat a fer activitats formatives amb l’alumnat a través d’internet per tal de mantenir el ritme de treball docent en l’actual situació de confinament per la crisi del coronavirus. Aquest sistema de formació a distància es mantindrà mentre es perllonguin les actuals limitacions de moviment per evitar la propagació de la pandèmia.

En els darrers dies, el centre s’ha posat en contacte amb l’alumnat i les seves famílies per tal d’informar-los sobre l’inici d’aquestes classes virtuals, inèdites en la història de l’Escola.

La posada en marxa de les classes virtuals són el resultat d’un pla de treball que l’Escola Municipal de Música ha dissenyat com a resposta a l’aturada de les classes presencials per la situació creada pel coronavirus.

La iniciativa compta amb el suport del professorat de l’Escola, l’AMPA del centre i l’Ajuntament.

Sobre l'autor

Escola de Música