«

»

oct. 20 2020

Imatges d’un inici de curs especial

L’inici del curs 2020-21 ha estat especial per a tothom a causa de la incidència de la covid-19. L’Escola Municipal de Música, com tots els centres d’ensenyament, ha hagut d’implantar nous protocols per garantir que totes les activitats es facin en condicions de plena seguretat. Tot i les dificultats que ha comportat aquesta situació, l’activitat de l’Escola continua a ple ritme, i fa pocs dies van tenir el goig de participar en els actes de l’emocionant homenatge als deportats suriencs als camps d’extermini nazis, amb actuacions de la Coral Sòrissons a l’Església del Roser i acompanyament de professorat i alumnes durant la col·locació de les llambordes Stolpersteine en record a les víctimes de la nostra vila. I moltes gràcies a l’AMPA de l’Escola per fer possible les noves mascaretes personalitzades!

 

Sobre l'autor

Escola de Música