«

»

maig 04 2021

L’Escola Municipal de Música obrirà el període d’inscripcions per al curs 2021-22 el dilluns 10 de maig

El període d’inscripcions de l’Escola Municipal de Música per al curs 2021-22 romandrà obert entre els dies 10 i 31 de maig. Les inscripcions es podran fer per via telemàtica o amb cita prèvia imprescindible, en el cas de les persones o famílies que no disposin de mitjans informàtics.

Els dies d’inscripció seran els següents:

 • Del 10 al 15 de maig: Alumnes que ja formen part de l’Escola.
 • Del 17 al 31 de maig: Alumnes de nou ingrés.

Per formalitzar la matrícula, caldrà enviar la documentació per correu electrònic a la següent adreça: escolamusica@suria.cat. Els fulls de matriculació podran ser descarregats a través del web www.suria.cat/escolademusica/matriculacions.

Les persones i famílies que no disposin de mitjans informàtics podran trucar al telèfon de l’Escola (93.868.29.37) i se’ls donarà cita prèvia. Se’ls facilitarà tota la documentació i la podran lliurar omplerta en el mateix moment, o bé un altre dia del termini de matriculacions, també amb cita prèvia. Els horaris per trucar a l’Escola i sol·licitar cita prèvia seran els següents:

 • Dimarts 11 de maig: de 16.00 a 17.00 h.
 • Dimecres 12 de maig: de 10.30 a 12.00 h.
 • Dilluns 17 de maig: de 10.30 a 12.00 h.
 • Dimecres 19 de maig: de 10.30 a 12.00 h.

No s’atendrà ningú sense cita prèvia. Fora de l’horari indicat, el telèfon no estarà operatiu.

L’Escola Municipal de Música oferirà la següent oferta formativa durant el curs 2021-22:

 1. Aula infants. Programa de sensibilització musical adreçat a alumnes de 3 a 5 anys, amb l’objectiu de desenvolupar capacitats musicals bàsiques com l’oïda i el ritme a través de la cançó, el joc i les danses.
 2. Nivell bàsic. Programa adreçat a alumnes de 6 i 7 anys. Assignatures: rítmica musical, instrument i cant coral/instrumental Orff.
 3. Nivell elemental. Programa adreçat a alumnes a partir de 8 anys. Assignatures: rítmica musical, instrument, cant coral/instrumental Orff, llenguatge musical, Orquestra Diabòlica/Grup d’acordions/Grup de guitarres/Grup de melòdiques/Grup de percussió/JOCC.
 4. Nivell mitjà. Programa d’aprofundiment adreçat a alumnes a partir de 12 anys, que ofereix la possibilitat d’adaptar el seu contingut de manera lliure. Es pot escollir entre clàssic, modern o bloc lliure. Assignatures del bloc clàssic: llenguatge musical, harmonia clàssica, instrument, banda/JOCC o col·lectiva segons la seva especialitat instrumental. Assignatures del bloc modern: llenguatge musical, harmonia moderna, instrument, banda o col·lectiva segons la seva especialitat instrumental. Assignatures del bloc lliure: instrument i banda/JOCC o col·lectiva segons la seva especialitat instrumental.
 5. Adults. Llenguatge Musical, instrument, Coral Sòrissons i música de cambra.
 6. Especialitats instrumentals. Acordió, baix elèctric, bateria, clarinet, clarinet baix, contrabaix, flauta travessera, fiscorn, gralla, guitarra, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxòfon, trompeta, viola i violí. Els alumnes d’instrument tenen l’opció de tenir pianista acompanyant. Els alumnes que comencen instrument han de marcar dues opcions a la butlleta d’inscripció; s’intentarà respectar al màxim la prioritat de l’alumne/a.
 7. Optatives. Banda, cambra, combos, cor jove, ensemble de clarinets, flautes travesseres, trompetes i saxòfons, grup d’acordions, grup de corda folk, grup de gralles, grup de guitarra folk, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, harmonia clàssica, harmonia moderna, JazzBand, JOCC, llenguatge musical, música de cambra i Orquestra Diabòlica.

Les assignatures col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes inscrits.

 • Enllaç per descarregar els impresos de matriculació de l’Escola Municipal de Música per al curs 2021-22: www.suria.cat/escolademusica/matriculacions.
 • Enllaç per descarregar el full informatiu del període d’inscripcions i de l’oferta formativa de l’Escola Municipal de Música per al curs 2021-22: Enllaç

Sobre l'autor

Escola de Música