«

»

juny 21 2021

El Poble Vell acull els concerts de final de curs de l’Escola Municipal de Música

El Poble Vell va ser l’escenari dels concerts de cloenda del curs de l’Escola Municipal de Música, que van tenir lloc dissabte 19 de juny amb la participació de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) i de diferents formacions musicals de l’Escola. Les activitats continuen aquesta setmana amb les darreres audicions i les interpretacions que dissabte es van haver de suspendre a causa de la pluja.

La diada de concerts de final de curs es va iniciar amb l’actuació de la JOCC a l’Església del Roser, sota la direcció de Gabriel Coll. En aquesta formació participen alumnes de l’Escola Municipal de Música de Súria. Els altres concerts van tenir lloc al Clos del Castell i a la plaça Major del Poble Vell.

Les formacions participants en els concerts de final de curs van ser les següents: Ensemble de Trompetes, Grup de Corda Folk, Ensemble de Flautes, Música de Cambra, Grup d’Acordions, Grup de Guitarres, Grup de Percussió, Aula Infants, Corals de Nivell Bàsic i Nivell Avançat, Combo, Orquestra Diabòlica i Grup de Melòdiques.

En l’inici del concert celebrat a la plaça Major del Poble Vell, la directora de l’Escola, Sílvia Vinadé,  va agrair el suport i la confiança “en un any difícil en tots els aspectes”. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Alba Santamaria.

Les activitats de final de curs de l’Escola Municipal de Música es van iniciar la setmana passada amb les primeres audicions celebrades al Petit Auditori del centre.

Sobre l'autor

Escola de Música