«

»

març 31 2022

Torna la Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música!

L’Escola Municipal de Música torna a celebrar la Setmana Cultural, després d’una etapa que ha estat complicada per a tothom a causa de la pandèmia. El programa d’activitats comença aquest dissabte 2 d’abril amb un concert obert de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) a l’Església del Roser (Poble Vell), a partir de les 12.00 h.

El programa de la Setmana Cultural continuarà fins al divendres 8 d’abril amb nombroses activitats, com tallers, sessions formatives i d’especialització, assajos i audicions per a tot l’alumnat i la comunitat educativa de l’Escola.

Aquesta edició de represa de la Setmana Cultural és organitzada per l’Escola Municipal de Música, l’AMPA de l’Escola i la JOCC, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Participeu en la Setmana Cultural i gaudim amb la música!

  • Enllaç per descarregar el programa de la Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música: Enllaç.

Sobre l'autor

Escola de Música