«

»

abr. 13 2022

L’Escola Municipal de Música tanca una nova edició de la Setmana Cultural del centre

L’Escola Municipal de Música ha celebrat una nova edició de la Setmana Cultural, reprenent aquesta activitat després del parèntesi dels darrers cursos a causa de la pandèmia. El programa d’actes ha inclòs tallers, audicions, sessions formatives i d’especialització, assajos i audicions per a tot l’alumnat i la comunitat educativa del centre.

Com en cursos anteriors, l’objectiu de la Setmana Cultural ha estat complementar les classes habituals que s’ofereixen al llarg del curs amb activitats formatives especialitzades de caràcter tècnic o interpretatiu.

La Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música va començar el dissabte 2 d’abril amb un concert obert de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) a l’Església del Roser. La cloenda de la Setmana es va fer el passat divendres 8 d’abril.

Tot i que la majoria d’activitats han tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola, en el transcurs de la Setmana també s’han fet actes a l’aire lliure, com una cercavila i una sessió d’animació infantil a la plaça Salvador Perarnau i el seu entorn. També s’han portat a terme col·laboracions amb Ampans, l’Escola Bressol Municipal Petit Estel i la Llar d’Infants de l’Escola Fedac.

L’organització de la Setmana Cultural ha anat a càrrec de l’Escola Municipal de Música, l’AMPA del centre i la JOCC, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Sobre l'autor

Escola de Música