«

juny 14 2022

L’Escola Municipal de Música fa el concert de fi de curs al Parc Municipal Macary i Viader

L’Escola Municipal de Música va celebrar dissabte 11 de juny el concert de fi de curs al Parc Municipal Macary i Viader, amb la participació de bona part de l’alumnat, el professorat i els grups musicals del centre. L’acte va aplegar un públic nombrós.

Els grups participants van ser la Coral d’Iniciació, Aula Infants, Batucada, Orquestra Diabòlica, Grup de Percussió, Combo, Grup de Trompetes i Grups de Violins. Durant el concert es va interpretar la cantata ‘Florinda, la vaca pallassa’ de Manel Justícia, amb arranjaments de Xavi Mestres.

La directora de l’Escola Municipal de Música, Sílvia Vinadé, va agrair el treball de l’alumnat i el suport de les famílies al llarg d’aquest curs 2021-22.

L’organització del concert va anar a càrrec de l’Escola Municipal de Música i de l’AMPA del centre, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i de la Diputació de Barcelona.

Sobre l'autor

Escola de Música